KILMANINSTITUTET har hjälpt mig med allt möjligt genom åren. Idag är jag starkare och bättre än någonsin och har blivit en mästare på att hantera all fysisk och mental stress som jag upplever i mitt liv. Era metoder och produkter är TOPPEN!

Som elitidrottare känner man sin kropp och har träffat mängder av terapeuter och läkare men det var först när jag mötte Ulf Kilman som jag fick hjälp att bli av med mina besvär och förstod hur fantastisk kroppen var och hur jag skulle göra för att hjälpa den. Jag fick ändra min kost och livsstil och som 32-åring är jag nu bättre än någonsin!

Tack vare Ulf Kilmans behandlingar och FRIWAYs livstillskott® har jag kunnat hålla mig frisk och skadefri och presterat på topp. Även om jag slutat simma fortsätter jag äta alla produkter varje dag för att ge min kropp bästa tänkbara näring.

Inför OS i Peking fick jag hjälp av KILMANINSTITUTET och FRIWAYs livstillskott® som gjorde att jag förbättrade mig enormt och sensationellt lyckades jag ta ett OS brons – underbart. Utan er hjälp hade jag inte haft den medaljen, stort tack för hjälpen!

Att vara golfproffs är att vara perfektionist och jag känner direkt när signaltrafiken i min kropp inte fungerar som den skall och det visar sig också i spelet. Numer går jag aldrig ut på en runda utan FRIWAYs livstillskott®. Med deras hjälp fungerar kroppen bättre och då kan jag fokusera på spelet.

För några år sedan skulle jag sluta spela fotboll för jag var alltid skadad men när jag började med FRIWAYs livstillskott® kom min kropp igång igen och gjorde att jag kunde träna hårdare än någonsin.

Längdåkning är mitt liv och när jag 2011 började med GROW och WELL fick jag mitt stora genombrott och blev 5:a på Ski Classic och lyckades bli 6:a på Vasaloppet, på sjätte snabbaste tiden någonsin.

När jag såg Ulf Kilman på TV och tänkte att det där måste jag prova och gick till hans kollega Lena. Under 20 års tid hade jag haft alla möjliga hälsobesvär med mage, rygg och annat. När jag klev in tänkte jag att vad kan hon göra som inte alla de specialister jag mött kunnat hjälpa mig med men redan efter första behandlingen märkte jag stora förbättringar och när jag sedan fick hjälp med TUNING, mental behandling blev resultaten ännu tydligare. Det här är för bra för att vara sant – att inte alla går till KILMANINSTITUTET och lever efter deras tänk förstår jag inte! Tack för allt, ni är fantastiska!”  2011-2015

Det är underbart att komma till KILMANINSTITUTET som kan identifiera vad som stört min kropp och även hitta lösningen på de saker jag själv känt att jag haft problem med och ingen annan kunnat hjälpa mig med. Stort tack för att ni finns och att ni utvecklat så bra verktyg att hela kropp och själ. Ni håller världsklass! Foto Lund/Katarina Waldenström