KILMANINSTITUTET har hjälpt mig med allt möjligt genom åren. Idag är jag starkare och bättre än någonsin och har blivit en mästare på att hantera all fysisk och mental stress som jag upplever i mitt liv. Era metoder och produkter är TOPPEN!

Som elitidrottare känner man sin kropp och har träffat mängder av terapeuter och läkare men det var först när jag mötte Ulf Kilman som jag fick hjälp att bli av med mina besvär och förstod hur fantastisk kroppen var och hur jag skulle göra för att hjälpa den. Jag fick ändra min kost och livsstil och som 32-åring är jag nu bättre än någonsin!

KILMANINSTITUTETs behandlingar och produkter är magiska. Utan deras hjälp hade jag inte kunnat vinna varken Vasalopp eller Ski Classic. De hjälper mig att få ut det bästa ur min kropp!

Vinnare av Vasaloppet 17 och 19, Tjejvasan 16, 17, 19, 20 med snabbaste tiden någonsin, vinnare ski classic 16,17,18,19,20!!! En av de uthålligaste kvinnorna i världen!

Tack vare Ulf Kilmans behandlingar och FRIWAYs livstillskott® har jag kunnat hålla mig frisk och skadefri och presterat på topp. Även om jag slutat simma fortsätter jag äta alla produkter varje dag för att ge min kropp bästa tänkbara näring.

Ulf och Charlotte Kilmans behandlingar med FRIWAYs livstillskott® har hjälpt mig att prestera, träna hårdare, återhämta mig snabbare, hålla mig frisk och slå rekord. Stort tack för all hjälp!

Inför OS i Peking fick jag hjälp av KILMANINSTITUTET och FRIWAYs livstillskott® som gjorde att jag förbättrade mig enormt och sensationellt lyckades jag ta ett OS brons – underbart. Utan er hjälp hade jag inte haft den medaljen, stort tack för hjälpen!

Att vara golfproffs är att vara perfektionist och jag känner direkt när signaltrafiken i min kropp inte fungerar som den skall och det visar sig också i spelet. Numer går jag aldrig ut på en runda utan FRIWAYs livstillskott®. Med deras hjälp fungerar kroppen bättre och då kan jag fokusera på spelet.

Mina ständiga skadeproblem försvann när jag fick hjälp av Ulf Kilman och började med FRIWAYs produkter. När kroppen höll kunde jag sluta spela fotboll när jag ville istället för att tvingas sluta på grund av skador.

För några år sedan skulle jag sluta spela fotboll för jag var alltid skadad men när jag började med FRIWAYs livstillskott® kom min kropp igång igen och gjorde att jag kunde träna hårdare än någonsin.