Ulf Kilman

Ulf Kilman porträtt

”Jag finner min drivkraft i att hitta effektiva lösningar för hälsa. Att göra människor friska, starka och uthålliga, att ge idrottare möjligheten att prestera på nivåer de bara vågat drömma om. Dessa fantastiska kunskaper vill jag sprida över hela jordklotet!”

  • Ulf har utvecklat behandlingssystemet HKT®, holografisk kinesiologi. Systemet bygger på spetskompetens inom neuroscience och är en mycket precis och kraftfull metod där vedertagen medicinsk kunskap kompletteras med ett urval av alternativmedicinska metoder. Man läser av nervsystemet och ger individ-anpassad, snabb och effektiv behandling som får klienten frisk, stark och uthållig på naturlig väg.
  • Sedan 1990 har Ulf utfört över 30.000 behandlingar på klienter från 30 länder.
  • Han har är utvecklare av FRIWAY kosttillskott som har unik biotillgänglighet.
  • Ulf är en uppskattad föreläsare och utbildare, både på sjukhus, för terapeuter och hälsointresserade.

När inget annat har fungerat

Under årens lopp har jag lyckats hjälpa mängder av klienter att bli fria från smärta, olika sjukdomstillstånd och allergier. Ofta har klientens situation känts hopplös och varit komplex, en kombination av olika omständigheter där man har provat många olika behandlingsvägar utan att finna hjälp. Men svaren fanns hela tiden hos kroppen.

Det här är kunskaper jag gärna delar med mig av. Jag törs lova att våra yrkesutbildningar ger en unik verktygslåda att arbeta med när man söker individanpassade lösningar på komplexa hälsoproblem, långt bortom lösningar av slaget ”one-solution-fits-all”.

”Jag har blivit något av en specialist på att identifiera och behandla de underliggande orsakerna.”

Ulf Kilman visar test på en kursdeltagare
Ulf Kilman både behandlar och utbildar i sin metod HKT®, holografisk kinesiologi.

Resultat som förundrar

På idrottens arena finns mina klienter inom alla typer av sporter. Ofta har de sökt sig till mig med problem som ingen tidigare löst fullt ut. Jag har blivit något av en specialist på att identifiera och behandla de underliggande orsakerna och därigenom kunna få dessa klienter tillbaka till världseliten i ännu bättre skick än innan problemet uppstod. Listan på medaljörer i OS, VM, Europa- och Sverigemästerskap är lång, och utan att tvekan tackar dessa atleter mig för att de kunnat uppnå dessa prestationer.

I Karolinska sjukhusets regi har det gjorts en vetenskaplig studie på mina klienter som varit diagnostiserade med MS, som anses vara en obotlig sjukdom. Studien konstaterade att samtliga klienter var besvärsfria; röntgen och andra prover visade att det inte längre fanns några tecken kvar på MS i deras kroppar.

Så här började min bana

I min bakgrund finns allt från massageutbildning till medicinstudier på Uppsala universitet. Jag har sedan 1990 arbetat med att hjälpa klienter att komma till rätta med olika hälsoproblem, till en början inom kampsport och som personlig tränare på olika gym.

Ryktet om mina goda resultat spred sig och terapeuter, kiropraktorer och läkare började skicka sina klienter till mig för att de skulle få hjälp med träningsprogram mot specifika skador och för att uppnå särskilda mål.

Jag har hunnit med att driva och bygga upp 4 olika kliniker i Stockholmsområdet, blivit godkänd lärare på Svenska Kinesiologiskolan 1998 där jag också var hjälplärare under 2 år.

Jag har varit föreläsare på Karolinska, Huddinge sjukhus och hållit en mängd föreläsningar om hälsa över hela Sverige.

Under alla de år vi har hjälpt klienter bli friskare och prestera på topp har vi sett att även om kroppen är oerhört komplex, så kan komplicerade problem ofta lösas med enkla metoder, bara man börjar leva rätt efter kroppens naturlagar och undviker miljöer, tankar, känslor, mat och övningar som förstör kroppens interna kommunikation.

”Vi vill göra vårt bästa för att hjälpa till att skapa en hållbar värld genom att sprida våra unika insikter och behandlingsmetoder till människor över hela jorden så att de kan nå sin fulla potential och vara friska och lyckliga!”

Vi har skapat hälsokonceptet For Human Health och startat hemsidan forhumanhealth.com. Där samlar vi gratis information för dig som vill börja leva efter din kropps sanning för att optimera din hälsa. Här finns:

  • Filmer som visar hur du själv kan lära dig att testa mat, hudvårdsprodukter och annat du vill använda.
  • Kontaktuppgifter till företag som vill få hjälp att göra produkter som passar människokroppen.
  • Vårt affärssystem där kunder som varit på behandlingar eller utbildat sig hos oss, kan lära sig mer om hur kroppen fungerar och läsa om sina behandlingar.