Ulf Kilman

Ulf har utvecklat ett eget system som heter Holographic Kinesiology Treatment, HKT®. Han både utför behandlingar och utbildar i sina metoder.

Ulf började sitt yrkesverksamma liv som bilmekaniker och takplåtslagare men som av en slump blev han ansvarig för ett gym där han blev intresserad av kroppsterapier. Han började studera olika tekniker och utbildade sig först i Sverige och därefter internationellt, främst i England, där han lärde sig en teknik som kunde få de flesta sjuka friska men

Då Ulf arbetade mycket med idrottare som redan var friska och fokuserade på att nå toppnivåer räckte metoderna inte till. Därför utvecklade Ulf ett eget system som blandar många av de tekniker han lärt sig under åren som osteopati, kraniosakral behandling, näringslära, akupunktur, homeopati, medicin och kinesiologi – d.v.s. läran om musklerna och dess rörelselära. Och sedan 2008 utbildar Ulf även andra terapeuter i sin behandlingsmetod.

Ulfs insikter och kunskaper om hur nervsystemet fungerar och hans metoder kan hjälpa alla att bli bättre!

Den egna praktiken öppnades i mitten av 1990-talet och där har Ulf hjälpt många kroniskt sjuka och t.o.m. dödsdömda att bli friska. Både elitidrottare och motionärer har fått hjälp att bli fria från skador och återkommande problem. Simmaren Lars Frölander tackar honom för sitt OS guld i Sydney och friidrottare, hockey- och fotbollsspelare som varit skadedrabbade har kunnat vända sina skadetrender och blivit bättre än någonsin tack vare Ulfs behandlingar och hans knivskarpa råd om kost och näring.