RÖD: ointresserad

Det här vänder sig till dig som unnar dig onyttigheter och inte vill eller orkar förändra din kost. Vårt bästa tips till dig är att minska det onyttiga och äta kosttillskott.

Minska det onyttiga

Ju mindre godis, chips, alkohol och andra onyttigheter du äter, desto bättre kan du må. Att du blir sugen på onyttigheter beror oftast på att du har brister eller att du förknippar viss mat eller dryck med positiva känslor och försöker återskapa dessa med hjälp av det du äter. Vill du bli av med suget på onyttigheter kan du förbättra dina kostvanor och lära dig att skapa de positiva känslor du vill ha med hjälp av träning, musik, meditation eller något annat du uppskattar. Du kanske blir lika glad av din favoritmusik och lite dans hemma som av en påse godis?

Ät kosttillskott

Om du nu inte vill förändra din kost, kan du ändå förbättra dina förutsättningar att må bra genom att lägga till kosttillskott. Fettsyror, multivitaminer eller andra vitaminer och mineraler kan vara bra, men vilka just du behöver och kan tillgodogöra dig, kan vara svårt att veta. Den forskning som påvisar att tillskott inte fungerar kan ha rätt då det många gånger kan vara placeboeffekten av ett piller som gör mer nytta än preparatet själv.

Vi kan rekommendera FRIWAYs livstillskott®. De är helt naturliga och innehåller den renaste och bästa maten från jordens alla hörn, sammansatta i pulver- och pillerform för att ge kroppen det bränsle den behöver.

GLOW innehåller bär och supergreens vilket ger energi och kompenserar för dåligt intag av till exempel gröna bladgrönsaker. FLOW innehåller örter som historiskt använts för att stärka kroppens inre organ bland jordens urbefolkningar. GROW är ett ekologiskt proteinpulver som innehåller samtliga aminosyror, med 55% protein. BASIC kan ätas för att kompensera för ohälsosam kost, hård träning eller stress. WELL är ett naturligt havssalt från urhaven, utvunnet från bergsgrottor innan det fanns föroreningar i havet. Det innehåller mängder av viktiga spårämnen och är upplöst i vatten för att passa matsmältningssystemet fullt ut. De som vill få i sig nyttiga fettsyror kan äta FOCUS som innehåller vegetabiliska ekologiska fettsyror.