Om hälsa

Vi är 9 miljarder människor på jorden. 2 miljarder är överviktiga och 900 miljoner är undernärda, samtidigt slängs 60% av maten som produceras slängs. Med andra ord används inte jordens resurser optimalt.

Mycket av maten som produceras är inte heller nyttig för människan. För att lösa problemen behöver vi hitta strukturer och vanor att äta nyttigare och vara långsiktigare för att skapa ett friskt och hälsosamt samhälle

Vi har utvecklat en livsstil som vi kallar FOR HUMAN HEALTH. Den är både enkel och kostnadseffektiv.

FOR HUMAN HEALTH

Allt fler människor vill må bättre och det kommer ständigt nya hälsotips. Få har dock förstått hur kroppens naturlagar är uppbyggda och vad som verkligen fungerar. Med FOR HUMAN HEALTH-livsstilen vill vi lära ut vad som verkligen fungerar.

För att vara frisk, energifylld och lycklig, behöver du lära dig att följa naturens lagar och fokusera på det som ger bestående positiva resultat. Alltså det som hjälper kroppen att kommunicera rätt.

Det är viktigt att lära sig att undvika det som stör kroppen och det är minst lika viktig att börja tillföra det som ger kroppen näring och energi som den kan ta upp och använda. Då får din kropp den motståndskraft och styrka som behövs för att hantera vardagens utmaningar.

En frisk kropp kan hantera det mesta men undviker vi att fylla på med bästa tänkbara bränsle och även utsätter oss det som bryter ner oss, så åldras vi i förtid.

10 hälsotips

Nedan har vi sammanfattat de tio viktigaste hälsotipsen för att hålla kroppen ung och stark så länge som möjligt:

 1. Se till att pH-värdet på din morgonurin är över 7,0 för att ha marginalerna på din sida. Du kan uppnå detta med djup avslappnad andning, grönsaker, bär, lätt motion, kärlek eller FRIWAYs BASIC produkt.
 2. Drick cirka 2 liter rent vatten, gärna med högt pH, varje dag för att undvika uttorkning.
 3.  Andas djupt och avslappnat och se till att bli riktigt andfådd och gärna lite svettig en gång per dag för att främja din cirkulation och syresättning.
 4. Undvik alla veteprodukter för att slippa inflammatoriska processer och felaktig signaltrafik i kroppen.
 5. Sitt på huk 2 minuter tre gånger om dagen för att förbättra matsmältning, signaltrafik och hållning.
 6. Undvik alla mjölkprodukter, raffinerat socker och griskött som skapar problem i kroppen.
 7. Träna konditionen med t ex cykling, jogging eller simning 30 minuter varje dag för att syresätta kroppen.
 8. Ät FRIWAYs livstillskott® för att fylla på dina depåer och ge din kropp vad den behöver för att klara miljöbelastningen i vardagen och hålla sig ung.
  BASIC – för att höja ditt pH-värde och kompensera för osund livsstil eller miljö.
  FOCUS – för att få i dig nyttiga fettsyror som främjar immunförsvar, intelligens och bygger upp cellväggar, hormoner och nervbanorna i kroppen.
  FLOW – för att ge dig vitaminer och mineraler som stöttar kroppens rening (detox).
  WELL – för att få i dig livsviktiga salter och mineraler som behövs för att reglera pH-värde, vätskebalans och den elektriska signaltrafiken i kroppen.
  GROW – för att få i dig proteiner och aminosyror som bygger upp din kropp och behövs för att signaltrafiken skall kunna fungera.
  GLOW – för att bygga upp ditt blod och ge dig extra energi med hjälp av viktiga vitaminer och mineraler som finns i bär och grönt.
 9. Undvik att äta animaliska proteiner som fisk, fågel och kött samtidigt med kolhydrater som ris, pasta och potatis för att främja matsmältningen. Du kan äta animaliska proteiner tillsammans med grönsaker, quinoa och bovete istället.
 10. Gå ner helt i varv eller meditera cirka 10 minuter om dagen och se till att vara avslappnad och sova ordentligt på natten.