Behandling

Vi erbjuder både fysiska och mentala behandlingsmetoder för att hjälpa dig må bättre, få bättre näringsstatus, bli uthålligare, friskare eller mer energisk.

Gå direkt till:
HKT® – Fysisk behandling
Hitta terapeuter ute i landet

Neuroscience skapar god hälsa – fast tvärtom

På Kilman Health är vi specialister inom neuroscience och neurobiology, på att få din kropp att fungera optimalt, generera ny energi och bli fri från sjukdom med hjälp av rätt kommunicerande nervsystem, naturlig näring och fungerande immunförsvar.

Hur då? Till skillnad från de flesta andra fokuserar vi inte på att ta bort sjukdom eller dämpa symptom, utan vårt fokus ligger istället på hur vi kan skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att bygga upp din energinivå och ditt immunförsvar som ska hand om dina sjukdomstillstånd och ersätta dem med en god och stabil hälsa. Något som fungerar i praktiken oavsett om du är elitidrottare som jagar medaljer eller kämpar med kroniska hälsoproblem i vardagen.

Bevisade resultat

Under de år vi arbetat med klienter har vi hjälpt dem övervinna sjukdom, skador och andra hälsobesvär. Resultaten talar för sig själva. 2018 publicerades en första studie gjord på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm, där några av våra klienter som har blivit friska från MS har ingått i studien och intervjuats.

Länk till studien: http://www.lidsen.com/journals/icm/icm-03-04-031

Du är unik – därför är våra lösningar alltid individuella

Har du motivationen har vi metoderna! På Kilman Health erbjuder vi banbrytande fysiska och mentala behandlingsmetoder utformade för att snabbt ge bästa möjliga resultat. Under 30 år har vi forskat, behandlat och utbildat människor till att uppnå ökad energi och bättre hälsa med hjälp av rätt kommunicerande nervsystem, naturlig näring och fungerande immunförsvar. Vi lär av de bästa i världen, kombinerar metoder och söker ständigt efter ännu bättre lösningar för att ge våra klienter bästa möjliga hjälp.

Hos oss får du inte bara en effektiv helhetsbehandling utan också en ökad förståelse för hur kroppen fungerar och hur mycket du faktiskt kan påverka själv genom en sund livsstil i vardagen. Vi lär dig vad du själv ska göra för att optimera din hälsa och få den energi och kapacitet du vill ha i vardag eller för att prestera på topp.