Om oss

KILMAN HEALTH forskar, behandlar och utbildar människor till att uppnå ökad energi och bättre hälsa med hjälp av rätt kommunicerande nervsystem, effektiv naturlig näring och fungerande immunförsvar.

Vi arbetar efter några enkla principer som går som en röd tråd genom vårt arbete:

  • Att eliminera eller minimera det som belastar din kropp
  • Att återställa naturlig funktion
  • Att ta vara på kroppens överlägsna förmågor för att skapa hälsa

Vår vision är att alla människor på jorden ska hålla sig friska och må fysiskt och mentalt bra. Därför delar vi också med oss av våra kunskaper, utbildar i våra behandlingsformer och erbjuder produkter som är optimerade för att understödja kroppens naturliga förmågor att skapa och upprätthålla hälsa. Vi vill att allt detta ska spridas över hela världen.

Med en helhetssyn på hälsa och prestation arbetar vi för att kunna erbjuda lösningar som alltid ligger rätt i tiden och aldrig är skadliga för kroppen. Med hjälp av den senaste forskningen utvecklar vi ständigt våra förmågor och sättet att arbeta för att ge våra klienter bästa tänkbara resultat och upplevelse av våra behandlingar.

Vid sidan av dessa behandlingsformer säljer vi också ett antal utvalda hälsoprodukter som visat sig ge de bästa resultaten. De finns också tillgängliga via vår webshop.

Alla kan må bättre, få bättre näringsstatus, bli uthålligare, friskare eller mer energiska. Ulf Kilman har under 30 års tid specialiserat sig på hälsa. Med hjälp av uråldrig kunskap, forskning, tester, arbete och studier har de utvecklat egna metoder och produkter. Resultaten talar för sig själva!

KILMAN HEALTH

KILMAN HEALTH ägs och drivs av Ulf Kilman och är beläget nära slalombacken på Ekerö, strax utanför Stockholm. Hit kommer kunder från hela världen för att bli friskare eller prestera bättre. Här finns också vårt forsknings- och utbildningscentrum.

Ett besök för behandling hos oss ger alltid en individuell och effektiv helhetsbehandling där vi identifierar din unika hälsokod. Samtidigt får du också hjälp att påbörja en inre resa där du steg för steg får lära dig hur du skall leva för att upptäcka hur frisk och välmående du kan bli. Livskunskap som hjälper dig lyckas med de förändringar som kan krävas.

I Vårt utbildningsprogram finns utbildningar både för professionella yrkesutövare och privatpersoner som vill öka sin förmåga att skapa ett hälsosamt liv för sig själva och familjen. Du kan läsa mer om vårt utbildningsprogram här.