Tester

Många tycker det är intressant att mäta sin hälsonivå, och vi har under åren utvärderat vad som är relevant att mäta och vilka testmetoder som fungerar bra.

Blodprover 

Idag är det möjligt att som privatperson beställa ett blodprov och få reda på en mängd olika parametrar. Det beställer du on-line och sedan åker du till närmsta vårdcentral för att ta proverna. Resultaten får du i digital form direkt till din dator.

https://www.blodkollen.se/sv/human-health

Mat-intolerans

Vi utför mat-intoleranstester om du vill testa om det är några livsmedel du inte tål.

EIS mätningar

För de som vill få en bild av hur kroppen ser ut på insidan utför vi EIS mätningar som ger information om hur organ och olika system i kroppen fungerar. Efter två minuters mätning med dioder i pannan och händerna och fötterna på metallplattor får du mängder av information om kroppen. Mätningen bygger på statistik och kan inte ersätta traditionella mätmetoder, men ger en god indikation på ditt tillstånd med sanningsgrad mellan 85-95%.

Biologisk ålder

Vi har även mätinstrument för att få reda på din biologiska ålder med hjälp av AGE Reader eller Alfa Pulsdiagnostik, som även ger lite djupare information om kroppens fysiologi.

HRV (Heart Rate Variability)

För de som är intresserade av samspelet mellan hjärta, andning och hjärna och hur synkroniseringen av dessa leder till ett hälsosamt tillstånd finns testen med emWave Pro, som mäter HRV-Heart Rate Variability. Här får du själv se och prova hur du själv kan påverka din fysiologiska status (coherence) med hjälp av olika fokus- och andningsövningar.

Hos oss kan du göra följande tester:

Du bokar test genom att maila oss på info@kilmanhealth.com.

Vi samarbetar också med Blodkollen, där du kan beställa ett test som heter FOR HUMAN HEALTH som ger dig en bra överblick av din hälsa. Testet omfattar 51 analyser (man) respektive 48 analyser (kvinna). Läs mer och beställ ditt test på blodkollen.se