Utbildning

Gå direkt till:
Helgkurser
Yrkesutbildning
Kalender

Föreläsningar med Ulf Kilman med gäster lär dig dina hälsonycklar och att maximera din hälsa.

KILMAN HEALTH med Ulf Kilman i spetsen har idag en unik verktygslåda med metoder för att skapa naturlig hälsa. Under mer än 30 år har han sökt nya vägar till förbättrad hälsa. I forskningen har han kartlagt de vanligaste orsakerna till hälsoproblem och tillstånd som bromsar kroppens prestation, fysiskt eller mentalt. Han har vidare utbildat sig både i öst och väst, hittat nya samband och plockat det bästa med sig hem för att vidareutveckla sina egna behandlingsmetoder. Det är inte utan stolthet vi kan konstatera att våra metoder för att snabbt identifiera och behandla hälsoproblem och störningar håller världsklass. Resultaten talar för sig själv med kunder som blivit av med kroniska sjukdomar, värk och andra besvär samt idrottare som vunnit VM och OS guld. Hösten 2018 publicerades t.ex. en studie gjord på kunder som blivit friska från MS: http://www.lidsen.com/journals/icm/icm-03-04-031

Vårt mål är att sprida god hälsa

Vi brinner för att forska, behandla och utbilda människor till att uppnå ökad energi och bättre hälsa i vardagen. Att ta hjälp av oss handlar inte bara om att lösa hälsoproblem eller mentala blockeringar du kan ha just nu, utan lika mycket om livskunskap.

Vi brinner för att dela med oss av våra insikter om hur man skapar bästa möjliga hälsa på ett naturligt sätt. Därför erbjuder vi ett omfattande utbildningsprogram, både för yrkesverksamma inom hälsa och för privatpersoner som vill ta sin egen och familjens hälsa och prestation till en ny nivå.

Vår vision är att vårt sätt att skapa naturlig hälsa, FOR HUMAN HEALTH, ska bli en folkrörelse som sprids över hela världen. Därför lär vi nu ut våra metoder, både till de som är professionellt yrkesverksamma och till privatpersoner som tar sin egen och familjens hälsa på allvar. 

Föreläsningar och Utbildningar

Vill du få löpande information om våra utbildningar och föreläsningar?