Anna Mjärdestam

”Efter genomgången utbildning så är jag förbluffad över hur pass mycket man kan göra bara genom att lyssna på kroppen som ger dig svaren.”

Anna är utbildad civilingenjör inom kemi, uppvuxen i Skåne och bor i Stockholm sedan 20 år tillbaka. Anna har en bakgrund som elitspelare i badminton och har av detta fått en del skador som följd, vilket också väckt hennes intresse för HKT och vad man kan förebygga med rätt kost och behandlingar.

”Jag har ett stort intresse av hur våra kroppar och sinnen fungerar och har alltid velat förstå hur vi fungerar kemiskt och biologiskt och vad som händer när något inte riktigt fungerar och vad man kan göra för att åtgärda detta på bästa sätt, både psykiskt och fysiskt.

Jag har sedan tidigare en certifiering som kost- och näringsterapeut och yogalärare, men mitt intresse för HKT väcktes efter att lyssnat på Anna Sparres podd där hon intervjuade Ulf Kilman. Efter genomgången utbildning så är jag förbluffad över hur pass mycket man kan göra bara genom att lyssna på kroppen som ger dig svaren.

Jag önskar hjälpa människor till ett bättre mående både fysiskt och psykiskt genom att lyssna in vad varje individuell kropp behöver och prioriterar.

Jag gick HKT-utbildningen hos Ulf under 2021/2022, har genomfört mer än 50 elevbehandlingar och är nu certifierad HKT-terapeut.”