Angelica Weinmark

”Efter att jag själv blivit hjälpt av Ulfs fantastiska metod brinner jag nu för att hjälpa andra att må bra och läka naturligt.”

Angelica är det senaste tillskottet av terapeuter här på KILMAN HEALTH. Hon har alltid varit intresserad av hälsa och trodde hon levde ett hälsosamt liv ända tills hennes kropp sade stopp ordentligt. Då började sökandet efter hjälp vilket inte var lätt. Det blev en lång och snårig väg med olika alternativa metoder där inget fungerade för Angelica. Tills slut hittade hon till en fantastisk terapeut som utförde HKT Kinesiologi behandlingar. Redan efter en behandling kände hon skillnad. Sakta men säkert kom Angelicas krafter tillbaka och kroppen kunde äntligen läka. Detta tillsammans med en rad livsstilsförändringar så mår Angelica nu bättre än någonsin.

På Angelicas väg att bli frisk och välmående så upplevde hon en stark drivkraft att hjälpa andra så hon valde att gå Ulfs utbildning. Det var det bästa hon någonsin har gjort och nu brinner hon för att hjälpa andra att må bra och läka naturligt.

Angelica gick klart sin utbildning vintern 2020 och utför nu elevbehandlingar hos oss för att sedan genomgå en diplomering. Angelica har stöd och handledning av alla terapeuter här på KILMAN HEALTH.