KILMAN HEALTH - specialister på hälsa - med hjälp av uråldrig kunskap, år av forskning, tester, arbete och studier har vi utvecklat egna metoder och produkter. Resultaten talar för sig själva!

KILMANINSTITUTET har hjälpt mig med allt möjligt genom åren. Idag är jag starkare och bättre än någonsin och har blivit en mästare på att hantera all fysisk och mental stress som jag upplever i mitt liv. Era metoder och produkter är TOPPEN!

Som elitidrottare känner man sin kropp och har träffat mängder av terapeuter och läkare men det var först när jag mötte Ulf Kilman som jag fick hjälp att bli av med mina besvär och förstod hur fantastisk kroppen var och hur jag skulle göra för att hjälpa den. Jag fick ändra min kost och livsstil och som 32-åring är jag nu bättre än någonsin!

KILMANINSTITUTETs behandlingar och produkter är magiska. Utan deras hjälp hade jag inte kunnat vinna varken Vasalopp eller Ski Classic. De hjälper mig att få ut det bästa ur min kropp!

Vinnare av Vasaloppet 17 och 19, Tjejvasan 16, 17, 19, 20 med snabbaste tiden någonsin, vinnare ski classic 16,17,18,19,20!!! En av de uthålligaste kvinnorna i världen!