Klicka här för att boka tid till en behandling eller Hälsotest.

Klicka här för att beställa Livstillskott® Och hälsoprodukter.

Vill du ha mer energi, må bättre eller slippa värk, smärta alternativt övervinna sjukdomar, allergier eller andra hälsoproblem?

Oavsett om du är elitidrottaren som vill lyckas, är mitt i livet och försöker få ihop livspusslet eller är den som kämpar med karriären och förlorat energi, styrka, driv och lust finns det lösningar.

Med KILMAN HEALTHs metod Holografisk Kinesiologi – HKT® – har vi hjälpt klienter med allt från så kallade kroniska sjukdomar, utmattning, IBS, smärta, värk, ryggproblem, klimakteriebesvär, sömn svårigheter, allergier till idrottsmän som velat maximera sina resultat eller komma tillbaka efter skador och sjukdomar.

Till oss kommer de som vill må bättre eller de som sökt hjälp hos vårdinstanser eller andra terapeuter och ännu inte fått den hjälp de behöver. Då vi specialiserat oss på att lösa olösliga problem har vi kunnat lösa deras problem här. Skador, sjukdomar och andra besvär har då försvunnit.

Oavsett vilka problem eller symptom du har, känner eller upplever – går det att må bättre.

Vi anser inte att man skall lära sig leva med obehag, smärta eller begränsningar utan vi anser istället att man bör hitta grundorsaken till problemen och ta bort dem. Då försvinner smärta, sjukdomar och andra problem och du blir naturligt frisk!

På KILMAN HEALTH har vi specialiserat oss på att hitta, forska och utveckla de effektivaste sätten att bygga upp människans fysiska och mentala immunförsvar. Allt för att optimera kroppens förmåga att hantera vardagen att läka och bli frisk, vilket då leder till att man kan leva det liv man vill utan att man är begränsad fysiskt eller mentalt.


Har du tappat hoppet, gett upp och ”provat allt”?
– Tänk om… det finns en lösning?

Genom åren har vi hjälpt mängder av klienter att bli fria från smärta, allergier och många olika typer av sjukdomstillstånd. Har du tänkt eller hört: ”Det går inte att bli frisk. Det är kroniskt. Lär dig leva med smärtan eller sjukdomen. Just min situation är hopplös eftersom det är en så komplex kombination av olika omständigheter.”

Att en sjukdom beskrivs som ”kronisk” eller att situationen är komplex är vanligt hos våra klienter. Därför har vi blivit något av specialister på att nysta upp hur saker och ting hänger ihop. Det mentala och fysiska går alltid hand i hand och genom att ta bort grundorsaken blir du av med besvären för alltid och du mår bättre och bättre efter varje behandling. Oavsett om du jagar maxprestation, energi eller att bli fri från hopplösa problem som förstör din vardag finns det hjälp att få. Det finns kanske inget stopp i hur bra du kan må!