Vill du utvecklas inom hälsa?

Vill du få mer energi i vardagen eller arbeta med att hjälpa människor att bli friskare och prestera bättre? Då är våra utbildningar något för dig!

Några av våra utbildningar 2022

3-4 september 2022: Helgkurs @home för privatpersoneranmäl dig här
16-18 sept 2022: Start Yrkestutbildning Holografisk Kinesiologi – HKT helg 1anmäl dig här
7-9 oktober 2022: Helgkurs @work för dig som arbetar med hälsaanmäl dig här

Utbildningar

Vår vision är att vårt sätt att skapa naturlig hälsa, FOR HUMAN HEALTH, ska bli en folkrörelse som sprids över hela världen. Därför lär vi nu ut våra metoder, både till de som är professionellt yrkesverksamma och till privatpersoner som tar sin egen och familjens hälsa på allvar.

Behandlingar

Bli friskare eller prestera bättre! Ett besök för behandling hos oss ger alltid en individuell och effektiv helhetsbehandling där vi identifierar din unika hälsokod. Samtidigt får du också hjälp att påbörja en inre resa där du steg för steg får lära dig hur du skall leva för att upptäcka hur frisk och välmående du kan bli.

Produkter

FRIWAYs livstillskott® har utvecklats för att kunna optimera näringsintaget och hjälpa kroppen att kommunicera rätt. Kunder som ätit dem har känt sig piggare, starkare, återhämtat sig snabbare och fått bättre immunförsvar. De innehåller den nyttigaste maten vi hittat på vår planet!