Marju Nylund

Marjus fokus ligger på att på ett naturligt sätt få kropp, sinne och själ att må så bra som möjligt utifrån varje individs förutsättningar och mål.

Marju är född och uppvuxen i södra Dalarna men har sina rötter i Finland, där hon bott och verkat i Finland till januari 2019 då hon flyttade till Stockholm. Hon har alltid varit intresserad av, att på naturliga sätt, få människor att må så bra som möjligt.

Marju såg hur effektiva Ulfs metoder var i samband att han hjälpte hennes man att efter en tids sjukdom börja må bra igen. Detta ledde till hennes beslut att utbilda sig inom HKT (Holografisk Kinesiologi) som utvecklats av Ulf. Hon avslutade utbildningen 2011 och drev därefter en egen praktik i Finland i många år, vilket gjorde henne ännu mer fascinerad av sambandet mellan fysiologiskt och mentalt välmående.

Vi är alla också unika och därför är det inte givet att det endast finns ett rätt svar för alla, men behandlingsmetoderna på KILMANINSTITUTET, HKT och TUNING är effektiva och kan snabbt hjälpa alla att bli bättre. Marjus fokus ligger på att på ett naturligt sätt få kropp, sinne och själ att må så bra som möjligt utifrån varje individs förutsättningar och mål.