Charlotte Kilman

Charlotte har tillsammans med Ulf utvecklat systemet TUNING® som är en mental behandlingsmetod. Hon både utför behandlingar och utbildar i metoden.

Charlotte har växt upp på Sveriges västkust utanför Varberg. Hon utbildade sig till ingenjör vid Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg men började arbeta i finansbranschen i Stockholm, bland annat på försäkringsbolaget Skandia i 10 år, först som säljare och de sista åren som försäljningschef. Hennes intresse för kropp och själ har alltid varit stort och hon har fördjupat sig inom mental utveckling och även tagit en magister i medicin vid Uppsala Universitet.

Charlotte har tillsammans med Ulf utvecklat systemet TUNING®. Mental programmering baserad på kinesiologiska metoder som hjälper kunder bli friska, vinna eller åstadkomma nödvändiga förändringar i vardag eller yrkesliv.

TUNING® är metoden som hjälper dig att automatiskt göra rätt.
Med de rätta programmeringarna i kroppen blir allt möjligt!

Kunder söker hjälp med allt från att sluta röka, nå sin idealvikt till att hantera en skilsmässa, arbetssituation eller förbättra motivationen att ta hand om sig själv och prioritera rätt i livet. Att agera vinnande, oavsett om det gäller ett internationellt idrottsmästerskap eller livsstilsförändring i vardagen.

Du lämnar Charlottes behandlingar med en omedelbar känsla av att allt är möjligt. Du kommer nu att göra rätt automatiskt. Förnuftiga och positiva reaktioner sitter i ryggmärgen redan efter första behandlingen.