Kevin Jågas Hansson

”Min största motivation grundar sig i att hjälpa människor att bli friska och ge dem möjligheten att prestera på sin högsta nivå”

Jag har sen den dagen jag föddes spenderat mitt liv i rörelse. Stod jag inte på ett par skridskor som ung så spenderade jag min tid springandes eller i någon annan form av träning. Jag var alltid fulltankad på energi och allt flöt på fram till 14-års ålder, då all min energi började försvinna och ett aktivt liv byttes ut mot långa sjukhusbesök och återkommande skador.

Under flera års tid letade jag efter någon eller något som kunde hjälpa mig att få tillbaka mitt liv. Men det var först efter ett besök hos Ulf som min kropp började fungera igen och jag gick från att vara sjuk 25-30 veckor per år till att börja få tillbaka min energi. Idag 10 år senare har jag inte vart sjuk eller skadad på flera år och min kropp är starkare än någonsin.

Jag visste från första besöket hos Ulf att jag ville lära mig mer om HKT och under flera års tid har jag studerat hur människokroppen fungerar. Detta innan jag valde att avsluta en 18 år lång hockeykarriär för att satsa alla kort på en ny karriär, att hjälpa människor uppnå sin fulla potential.

Kevin är född och uppvuxen i Orsa i norra Dalarna och har bland annat spelat hockey i Allsvenskan med Mora IK under ett par säsonger. Han är utbildad i både HKT och TUNING vid KILMANINSTITUTET och arbetar även som personlig tränare åt flera elitidrottare.